Geachte Opendenaren,

Het “Giet oan” de seinen lijken op groen te staan, eindelijk tijd voor samenzijn zonder beperkingen en dat verdient een feestje.

We kunnen dus doorpakken, en dat is ook wat we doen, na een lange periode van onzekerheid kunnen we gemaakte afspraken nu dan toch bevestigen. Tevens was de onzekere periode ook de reden dat de kaartverkoop nog niet gestart is, maar samen met onze partner Heibel zijn we druk bezig om de kaartverkoop te realiseren.

De kaartverkoop zal uitsluitend online aangeboden worden, we zullen via Opende Online als eerste de bekendmaking van de start van de kaartverkoop bekend maken zodat Opendenaren als eerste de kans geboden wordt om een kaartje te bemachtigen, houdt deze dus in de gaten want snel daarna zal het via ons social mediakanaal breed gedeeld worden.

Tijdens de vorige editie hebben we het programma nog wat spannend gehouden, maar via onze website, Facebook en Instagram, kon je het programma al bekijken, maar hieronder nog een impressie van wat jullie te wachten staat, naast nog een mystery guest!!

Het dagprogramma voor de zaterdag is nog onder constructie, we pakken dit samen met de vele verenigingen die Opende rijk is op, over verbinding gesproken.

Dus, houdt de website van het Verbindingsfestival en Opende Online in de gaten voor de kaartverkoop, hiermee ben je verzekerd van een kaartje!

 

Namens de organisatie van het Verbindingsfestival, tot snel!